Nya frisörer i Malmö

Nya salonger på Frisör Malmö

Vi på Frisör Malmö samarbetar med klipptid.nu och vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt att hitta lediga klipptider i Malmö, och nu har vi äntligen öppnat portarna så frisörer kan ansluta sig till oss genom att skapa ett konto på klipptid.nu.

Redan första veckan kan vi nu med stolthet att presentera tre fantastiska frisörsalonger som anslutit sig till oss!

  Derma salong Malmö   Läs mer om Hårstudion   Salong valencia malmö    

  • Först ut har vi Hårstudion på Bergsgatan här i Malmö! Salongen består av fem superduktiga tjejer – Mia, Emma, Josefin, Marie-Louise och Cassie. Du kan läs mer i detalj vilka de är här! Hårstudion har lång erfarenhet inom frisörbranschen och erbjuder de flesta tjänster inom hårvård. Du kommer garanterat bli nöjd efter ditt besök!
  • Sedan vill vi också presentera Derma Salong som ligger på spångatan. Även här hittar du ett gäng med superduktiga frisörer – Laila och Emelie som är Frisör / Hårstylist. Sedan erbjuder Derma Salong även tjänster inom hudvård och på den avdelningen hittar du Gullan. Läs mer om dom och deras tjänster här. Ringa salongen för att boka en tid som passar!
  • Slutligen vill vi också passa på att presentera Salong Valencia på Bergsgatan! Salongen består av 6 glada och trevliga frisörer som garanterat kan hjälpa dig att få looken du är ute efter! De som jobbar som frisörer/Hårstylister där är Linda, Anela, Hebba, Xhemile samt ägarna av salongen, Hasme och Jenka. Läs mer om salongen och glada gänget här!

Är du frisör i Malmö och vill synas här hos oss?

Det enda du behöver är att skapa ett konto på klipptid.nu – Kontakta oss så kan vi svara på alla frågor du kan tänkas ha!

// Vi på Frisör Malmö