Uncategorized

Nya frisörsalonger på Frisör-malmö.nu

Vi på Frisör Malmö är jätteglada att kunna presentera hela 39 frisörsalonger som valt att ansluta sin salong till oss genom att skapa ett konto på Klipptid.nu! Och något som gör det ännu roligare är att vi ser att vi kan hitta allt fler kunder åt de salonger som anslutet sin salong till oss.

Äger du en salong eller hyr du en stol någonstans i Malmö?Kontakta oss om du är intresserad av att göra som över 250 frisörsalonger runt om i Sverige, att ansluta sin salong till Klipptid.nu. Genom att skapa en profil för din salong på Klipptid så ser vi även till att du syns här hos oss på frisör-malmö.nu – allt för att så många av dina potentiella kunder ska kunna hitta till din salong! Just nu kan du testa Klipptid + annons här på frisör-malmö.nu för halva priset i 2 månader! Kontakta gärna oss så kan vi berätta mer om hur vår marknadsföringstjänst fungerar.

Förutom att hjälpa frisörer att hitta fler kunder så jobbar vi för att göra det så lätt som möjligt för konsumenter att hitta, jämföra och välja rätt frisör i Malmö. Här hittar månadens rekommenderade frisörer i Malmö , skulle du vilja se fler salonger så ta gärna ett besök till Klipptid.nu för hela listan i Malmö.