frisör malmö

Hitta en bra frisör i Malmö

Vi är jätteglada att se att så många frisörer i Malmö har valt att jobba tillsammans med oss på frisör-malmö.nu och Klipptid.nu. Vi har närmare 20 frisörsalonger bara här i Malmö! Också roligt att se att fler och fler frisörkunder kommer till oss och letar efter lediga tider. Antalet besökare till Klipptid ökar stadigt varje månad. Jämfört maj mot april så har antal frisörkunder ökat med hela 50% – superkul!

Har du inte besökt klipptid.nu ännu och behöver hitta en bra frisör i Malmö? Då tycker jag det är dags att titta förbi där! På Klipptid.nu får du en bra överblick över alla duktiga frisörer i Malmö och deras lediga tider. Du får också möjlighet att se och läsa betyg, kommentarer och recensioner från andra personer som besökt salongen – allt för att göra det lättare för dig att välja din nästa frisör.

Jobbar du som frisör och vill testa på Klipptid.nu? Kontakta då oss här eller skicka ett mail till hej@klipptid.nu så ser vi till att hjälpa dig igång med ett gratis testkonto så du får pröva på tjänsten!

Ha en underbar sommar
Vi på Frisör Malmö & Klipptid.nu