frisör malmö

Bokningssystem för frisörer

Är du frisör och funderar på att skaffa ett bokningssystem till din frisörsalong? Då kan vi på Frisör Malmö i samarbete med Klipptid.nu hjälpa dig! Vi samarbetar med ett flertal av de stora bokningssystemen vilket gör att vi kan erbjuda kanonpriser för alla er frisörer här i Malmö!

Känner du dig osäker och inte är helt säker om det är rätt väg att gå för dig och din salong? Ingen fara!bokningssystem kalender

Vi kan erbjuda er 3 månader helt gratis, och helt utan bindningstider – så skulle ni inte vilja fortsätta med bokningssystemet efter 3 månader så är det helt upp till er om ni vill fortsätta eller inte! Låter det intressant så är ni varmt välkomna att antingen kontakta oss direkt här på frisör-malmö.nu eller skicka ett mail till hej@klipptid.nu så kan vi förklara mer i detalj hur ni går till väga för att komma igång!

Vi ser att allt fler och fler väljer att boka sina tider via en bokningssystem online, främst för att det är så bekvämt och man slipper ringa och fråga efter vilka tider frisören har lediga. Men det är även en bekvämlighet för er frisörer, att ni slipper ta alla samtal varje dag, istället så sker bokningarna helt automatiskt utan att ni behöver ta fram schemat och se om frisörstolen är ledig eller ej.

Tveka in på att höra av dig om det är så att du tycker det låter intressant med att testa gratis i 3 månader, helt utan bindningstid!

Hoppas ni alla haft en underbar semester!
//Vi på Frisör-Malmö.nu